LEVELI kuntavaalit 2021 osa 12: UUTISET, MIKAEL KIVIVUOREN PIDÄTYS + ERITYISVIERAAT

MUISTA PEUKUTTAA!
Jaksossa käsitellään: Lääkäri Mikael Kivivuoren pidätys, viikon uutiset, ilmoitusasiat, tapahtumat analyysit sekä keskustellaan erityisvieraiten kanssa!
TUE JA SAA ETUJA PATREONISSA: www.patreon.com/Leveli​

Kommentteja

 1. Vic Mac

  Vic Mac56 minuuttia sitten

  @31:42 tuo sivuhan on joku spämmisivu. Pitäishän koodari-juontajan tuommoset hoksata.

 2. Vic Mac

  Vic MacTunti sitten

  Voisko näihin saada jonkinnäköiset aikaleimat videoiden kuvauksiin?

 3. Me7ion

  Me7ion10 tuntia sitten

  Kertokaa joku nyt miehelle et sil on Sennheiserit väärin päin.

 4. artolauri

  artolauri14 tuntia sitten

  * Ja hei kansalaiset! Laitetaan tuo Arto Lauri FItitle kanavoinnit tilaukseen. Niin itselle, kuin toki kavereille kanssa. Niin hyvä tulee.

 5. official raul

  official raulPäivä sitten

  Minä olen mukana salaliitossa

 6. mikea hiooi

  mikea hiooiPäivä sitten

  Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.

 7. abbsnn cose

  abbsnn cose2 päivää sitten

  Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.

 8. Ace Dirt

  Ace Dirt2 päivää sitten

  Ja mihinhän vittuun jäi kyttien turvavälit ja kokoontumisrajotukset😂😂 vitun naurettavaa

 9. alida flus

  alida flus3 päivää sitten

  koulukiusaaja meininki mieleen. Se asia kuntoon mutta muuten jatkakaa samaan malliin✌️

 10. yuoop noke

  yuoop noke19 tuntia sitten

  massia päällä ja oisit jotenki parempi mamu niin oot niille silti aina mamu etkä koskaan suomalainen

 11. LemurianHeart

  LemurianHeart4 päivää sitten

  Ne nanomadot on bimetallia. Kaksi eri metallia reagoi lämpöön eri tavalla. Ihan tiedettä se on. Ei matoja. 🥴

 12. mikea hiooi

  mikea hiooiPäivä sitten

  🤗💪👍💜

 13. STriderFIN77

  STriderFIN775 päivää sitten

  01:48:14 Eeppinen musavideo \o7

 14. abbsnn cose

  abbsnn cose2 päivää sitten

  liekeissä. Teidän show oli ihan timanttikamaa ja nauroin ääneen moneen kertaan. 😘 Ootte kyllä rohkeita sällejä ja teidän kaltaisia tarvitaan. Iso käsi 💪👍🙏

 15. bilishu aliss

  bilishu aliss5 päivää sitten

  Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

 16. Jussi Möhönen

  Jussi Möhönen5 päivää sitten

  Kiitos kun paljastatte poliisin pelkuruuden ja korruption. Olen manannut samaa 20 vuotta, muttei kukaa ole uskonut, vaan nauraneet mulle.

 17. alida flus

  alida flus3 päivää sitten

  Jos ilmotat että 6 ihmistä tulee mielenosoitukseen aj tuleekin 300 on mielenosoitus silloin laitoin. Turha siis valittaa :)

 18. vili1

  vili15 päivää sitten

  Vinkkinä muuten teille Levelin jätkät että kohta kun tarpeeksi kasvatte ja tuotte näitä asioita esille, FItitle tulee poistamaan tämän kanavan. Kannattaa varautua tähän, näin on käynyt lukemattomille kanaville jotka arvostelee hallitusta ja mediaa jne.

 19. vili1

  vili15 päivää sitten

  Mä kirjoitin Taposelle Facebook viestin ja sain siitä 7kk vankeutta. Virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Taponen tehtailee rikosilmoituksia tavallisista kansalaista ja oikeudessa miettikää kumpaa ne uskoo, poliisia vai tavallista kansalaista. Se oli ilman asianajajaa istunnossa ja silti kaikki mitä se väitti meni läpi ja mua ei uskottu vaikka mulla oli avustaja. Tää maa on korruptoitunut! Poliisi on korruptoitunut!

 20. nollatoleranssi

  nollatoleranssi4 päivää sitten

  Mitä Taponen väitti oikeudessa? Marco de Witillä oli oikeudenkäynti jossa Taponen syytti Witiä, niin siellä oli kaikki Taposen mäläyttelyt ja asiat esillä.

 21. nollatoleranssi

  nollatoleranssi4 päivää sitten

  @vili1 on tuo hyvin järjetön tuomio, kun huomioi miten paljon tärkeämmistä rikoksista tulee pienempiä tuomiota. Sanat olisi hyvä asetella tarkemmin, mutta ei sekään saata auttaa. Taponen lähti tutkimaan parodiapoliisi Keijo Kaarisadetta, vaikka ei Keijo sanonut mitään lainvastaista. Käytti Taposta esikuvanaan.

 22. vili1

  vili14 päivää sitten

  @nollatoleranssi kirjoita vaikka Googleen että pöihtynyt mies uhkaili poliisia

 23. nollatoleranssi

  nollatoleranssi4 päivää sitten

  @vili1 millä otsikolla? Minkälainen oli tuo viesti?

 24. vili1

  vili14 päivää sitten

  @nollatoleranssi Löytyy esimerkiksi iltalehti ja Helsingin Sanomat kirjoitti aiheesta, tosin valheellisen jutun molemmat mutta löytyy kumminkin

 25. Aleksis Anttila

  Aleksis Anttila5 päivää sitten

  Juutalaiset ovat tämänkin takana. Legit. #freepalesine ☪️☪️☪️😊😊

 26. LEVEL PLANE

  LEVEL PLANE5 päivää sitten

  6uild 6ack 6etter

 27. user255

  user2555 päivää sitten

  Joitain korjauksia ja kommentteja: - 37:21 Muistatko vieraanne Mertsi ”MEDI” Ärling? Hän kertoi olleensa mukana tuon oppaan tekemisessä. - New York Post kirjoittaa: _"Editor’s note: An earlier version of this story included an Eyepress video provided by Reuters, which incorrectly identified gas leak victims as COVID-19 victims."_ Totuus on se, että Intiassa on kuollut yli 200 000 koronaan. - Edelleen missä todisteet siitä, että korona epidemiaa ei olisi tai että se olisi vaaraton tai vain yhtä vaarallinen kuin kausi-influenssa? Ja sitten toisaalta väitteet, että se on kiinalaisten tekemä virus... kumpi? - 1:15:18 Monet luonnon kuidut reagoi kosteuden muutoksiin tuossa mittakaavassa. Koittakaa laittaa kuumaan veteen kasteltu paperi/nenäliina aivan noiden kuitujen viereen niin näette "matojen" liikkeen. - "Build back better" on sanonta jota on käytetty eri konteksteissa vuosikausia. Miten tuo voisi olla mikään merkki mistään salaliitosta? Päin vastoin, jos näiden ihmisten kesken olisi salaliitto, niin tuskinpa ne mainostaisivat sitä jollain slouganilla!?? - 1:20:20 Katsokaa YLE:ltä dokkari... eikös teidän mukaanne YLE pitänyt olla pelkkä propaganda tuutti? - 2:02:50 "Vastarintaan", "ei me tiedetä mitään koronasta"... mitäs sitten vastustetaan? "No ku ei oo kivaa"? Pandemia ei ole kiva asia, silti pakko tehdä ikäviä asioita suojellaakseen niitä joille korona on hengenvaarallinen. Ja kyllä, kaikki kuolee joskus, sillä on merkitystä kuinka aikaisin. - Kuka tässä pelkää, ne jotka käyttää maskia, vai ne jotka luulee että maskista tulee sairaaksi/happi loppuu ja rokote tappaa? - Kuolleisuus Suomessa koronaan on ollut pieni, johtuen korona toimista (maskit, rajoitukset, jne.). Ruotsissa kuolleisuus on noin seitsemän kertainen Suomeen verrattuna (suhteutettuna väkilukuun).

 28. user255

  user2552 päivää sitten

  @MABUS SUBAM Näennäiset ristiriitaisuudet johtuvat siitä, että yrität "lukea rivien välistä", sen sijaan että lukisit mitä oikeasti tarkoitan. Minua ei kiinnosta LEVELin huomio enkä usko "käännyttäväni" täällä ketään. Tarjoan vain vaihtoehdon sille vähemmistölle joka siitä hyötyää ja on valmis sen ottamaan vastaan. Eiköhän tällä ole ihan tarpeeksi näkyvyyttä. Nyt tosin meinaa peittyä jaarittelusi alle.

 29. MABUS SUBAM

  MABUS SUBAM2 päivää sitten

  @user255 On vaikeaa ymmärtää väitettä jota tietoisesti annat ymmärtää toisin. Et jaksa nähdä vaivaa? Et uskalla? Rationaalisuudellahan siinä pärjättäisiinkin hyvin, mutta siihen et ole edes valmis lähtemään. Mieluiten suljeudut täällä ja toivot että jotkut muutkin, kuin nämä muutama näkisi tahi että LEVELI näkisi. Laitahan sitä rationaalista ajattelua nyt tulille ja kysy itseltäsi; saatko sen haluaman huomion mitä haet ja onko se ristiriidassa väitteitesi kanssa.

 30. user255

  user2552 päivää sitten

  @MABUS SUBAM Sanoin, että toivon että saisin ainakin vaaralliset väitteet korjatuksi. En sanonut, että olen valmis tekemään ihan mitä vain tuon toiveen eteen. En myöskään missään vaiheessa sanonut, että "välitän ihmisistä". Motivaationi on enemmänkin siinä, että rationaalisempi yhteiskunta on meille kaikille parempi paikka elää, koskien siis myös niitä ihmisiä joista todella välitän (en niinkään näistä tuntemattomista, joille en kyllä toivo mitään pahaakaan). Onko tämä tosiaan niin vaikea ymmärtää?

 31. MABUS SUBAM

  MABUS SUBAM2 päivää sitten

  @user255 Mä edeleen takerrun siihen sun premissiin siitä, että haluat vain että nämä vaaralliset väitteet korjattaisiin ja argumenttiisi, että välität ihmisistä. Sinun kieltäytymisesi nimenomaan jo debunkkaa nämä, ei sinullle ole nämä asiat tärkeitä. Jos ne olisivat, niin saisit täydellisen huomion, koko porukkaan joka näitä lähetyksiä seuraa, niin tulevat kuin lähtevät. Se on se *L* josta puhun, et välitä muista, haluat vain päteä. Ja se on ihan normaalia, en mä sitä tuomitse, harmittaa vain kuinka pystyt valehtelemaan itsellesi asiasta.

 32. user255

  user2552 päivää sitten

  ​@shekel goldberg Ruotsissa oli 2020 *ylimääräisiä* kuolemia +7.7%. Raakaluvuista ei näy sukupolvien koko eroja tms. luontaisen vaihtelun aiheuttajia. Siitä johtuu nuo väärinkäsitykset. Espanjassa tuo luku oli esim. +18.1%, siihen nähden Ruotsi pärjäsi yllättävän hyvin. Lähde: googlaa "Eurostat excess mortality". Edit: koronasairaala jäi tyhjilleen, koska sitä ei ikinä avattu. Sairaalat tekivät sen sijaan omia laajennus hankkeitaan. Syy oli byrokraattinen.

 33. miko foin

  miko foin5 päivää sitten

  LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.

 34. Hi Yu

  Hi Yu6 päivää sitten

  Kommentti algortmia varten

 35. Taina Haapamaki

  Taina Haapamaki6 päivää sitten

  Nii- meillä on vapaus Suomessa äänestää elvytyspaketista 🙄

 36. Ari Kanerva

  Ari Kanerva6 päivää sitten

  Hyvä biisi, Junnu. Lisää tuollaista😆

 37. doug

  doug6 päivää sitten

  miltä slim tuntuu olla sellaisen puolueen kunnallisvaaliehdokkaana, jonka ylin johto ja puheenjohtaja ei tule koskaan hyväksymään sua suomalaiseksi? vaikka sulla ois kuinka massia päällä ja oisit jotenki parempi mamu niin oot niille silti aina mamu etkä koskaan suomalainen

 38. doug

  doug4 päivää sitten

  @SuicideApple2772 kyllähän puolueessa ja nuorisojärjestön hallituksessa vaikuttaa edelleen esimerkiksi suomen sisun aktiiveja

 39. nollatoleranssi

  nollatoleranssi4 päivää sitten

  Parempi voi olla käsitellä faktoina kuin jonakin ihme rodullistettuna. Mutta enemmän kyse taitaa olla aatteesta ja ideologiasta.

 40. SuicideApple2772

  SuicideApple27726 päivää sitten

  @doug oho. Miksköhä se sit heittää kaikki etnonationalistit puolueesta. Varmaan puheenjohtajaksi päästyään piti löysentää alkuperäistä kantaa.

 41. doug

  doug6 päivää sitten

  @SuicideApple2772 suora lainaus halla-ahon kirjoituksesta: "kukaan perussuomalaisista ei halua monietnistä tai -kulttuurista Suomea, mikä näkyy johdonmukaisesti myös ohjelmassamme ja kaikessa käytännön toiminnassamme." tuo ei jätä ihan hirveästi kysymysmerkkejä

 42. SuicideApple2772

  SuicideApple27726 päivää sitten

  Millä perusteella halla aho ei hyväksy slim milliä suomalaiseksi.

 43. mmpj twod

  mmpj twod6 päivää sitten

  🤗💪👍💜

 44. miko foin

  miko foin5 päivää sitten

  Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu

 45. karhunokka

  karhunokka7 päivää sitten

  Oon ollu vähän sivusta seuraaja teidän shown suhteen. Junnu on tuntunut usein ehkä vähän ylikriittiseltä ja jopa ärsyttävältä. Mutta. Nyt on sanottava, että Junnu oli ihan liekeissä. Teidän show oli ihan timanttikamaa ja nauroin ääneen moneen kertaan. 😘 Ootte kyllä rohkeita sällejä ja teidän kaltaisia tarvitaan. Iso käsi 💪👍🙏

 46. katriina hemminki

  katriina hemminki7 päivää sitten

  Suomen eduskuntaa ja hallitusta kiristetään. Nyt se on taipunut kiristykseen.

 47. ErtFIN

  ErtFIN7 päivää sitten

  Jos ilmotat että 6 ihmistä tulee mielenosoitukseen aj tuleekin 300 on mielenosoitus silloin laitoin. Turha siis valittaa :)

 48. nollatoleranssi

  nollatoleranssi4 päivää sitten

  Mielenosoituksista ei tarvitse yllättäen ilmoittaa. Monesti vastuulliset tahot ilmoittaa, ei suinkaan kaikki.

 49. mmpj twod

  mmpj twod6 päivää sitten

  Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html

 50. Kalle Siltala

  Kalle Siltala7 päivää sitten

  Hyvä Levelin jämät!!!

 51. Gyrst&Wurst Co.

  Gyrst&Wurst Co.7 päivää sitten

  Tosta "build back better" termistä sen verta huomautettava, että sitä kyllä käytetään monessa hyvässäkin yhteydessä. Esim. ne jotka haluis kaataa tän nykyisen rahajärjestelmän tai puhkasta talouskuplan, niin puhuu yleensä et siitä seuraa joitakin vuosia nihkeetä aikaa jonka aikana rakennetaan paremmin toimivaa systeemiä. Ylipäänsä monessa yhteydessä missä puhutaan jonkun huonosti toimivan asian romauttamisesta, niin puhutaan myös sen uudelleen rakentamisesta paremmin. En siis meinaa etteikö noitten "bbb" kommenttien takana tietyiltä tahoilta voisi olla jotain arveluttavaa, mutta pitää myös huomioida että ei kaikki tuon termin käyttäjät liity mihkään yhteiseen salaliittoon. Muutenkin, kaiken suhteen suosittelen pysymään avoimena, myös näiden erinäisten salaliittojen/teorioiden paikkansa pitämättömyydelle. Levelin pätkii on ollu hieno seurata, mutta välillä toivoisin että asioita koitettais käydä läpi myös muista kannoista. Alkanu viime kuukaisina vaikuttaa et vähän liian syvälle yhteen suuntaan menty. Ei mulla sinänsä ole kritisoitavaa siitä, mutta sen verta näitä tykänny seurata että ois kiva myös teiltä nähä pohdintaa näiden asioiden toiselta puolen, se luo yleensä parempaa pohdintaa ja saattaa jopa vahvistaa sitä omaa alkuperästä kantaa. Jos ei muuten, niin ainakin se on parempi mitä enemmän vastustajasta ja sen motiiveista ymmärtää ;)

 52. vesa juola

  vesa juola7 päivää sitten

  tämä oli se sama nainen joka aiemmin kävi soittamassa suuta poliiseille

 53. vesa juola

  vesa juola7 päivää sitten

  jos ne epäili sitä pedofiiliksi

 54. vesa juola

  vesa juola7 päivää sitten

  se mitä katsoja kuvitteli tapahtuvan, tapahtui vain katsojan mielikuvituksessa, samoin selostajien, mutta käytännössä ei edes tapahtunut mitään, täytyy sanoa, että on aika vilkas mielikuvitus, kub seisoskelun saa toiminnaksi

 55. vesa juola

  vesa juola7 päivää sitten

  eihän siellä tapahtunut edes yhtään mitään.

 56. vesa juola

  vesa juola7 päivää sitten

  niin 6 oli ilmoitettu osallistuvan mielen osoitukseen ja 300 osallistui, näyttää siltä että pidötykset olivat tarkoitus hakuisia, taisitten on jokin lukemisen ymmärtämis ongelma, suomen lakien suhteen

 57. heidi

  heidi7 päivää sitten

  Pettersson vois tulla uudelleen vieraaks 👏

 58. katriina hemminki

  katriina hemminki7 päivää sitten

  Suomen lipua kantava..... Sankari

 59. katriina hemminki

  katriina hemminki7 päivää sitten

  Alkossa oli pitkä jono Vapun jälkeen. Turvavälit.. Puuttu

 60. mika piipponen

  mika piipponen7 päivää sitten

  ei susikaan hyväksy vierasta sutta laumansa reviirille.

 61. DiibaDaaba HD

  DiibaDaaba HD7 päivää sitten

  46.50, Maradona oli joo huippukunnossa mutta kuoli käyttäen huumeita huomattavassa ylipainossa

 62. Eddie Mush

  Eddie Mush7 päivää sitten

  Yazkalla on Tokenin puolella hyvä video missä nähdään Slimmin pakeneminen poliisin sumpusta. Voimia veli shamaani Slim!

 63. MABUS SUBAM

  MABUS SUBAM6 päivää sitten

  Slimmi ei pakene, Slimmi sprinttaa minne haluu ja poliisi ei voi ottaa kiinni vaikka onki steroidit, ei mahda ylivoimaiselle kolmannelle silmälle mitään.

 64. heidi

  heidi7 päivää sitten

  Ihan huippu 🤭👌

 65. J Ällä

  J Ällä7 päivää sitten

  Loistava podcasti jälleen kerran. Perehtykää ihmiset: www.heinola.org/~patato/deep.html

 66. futsinen

  futsinen7 päivää sitten

  🤗 ❤️🧡💛💚💙💜🤍💗💓💞💕❣️💖💘💝

 67. hoiy vinosa

  hoiy vinosa7 päivää sitten

  aijjaij paras llähetys leveliltä ikinä! kuuntelin livenä saunasta, vitun hyvää keskusteluu ja vieraat. jontti kun oltais saatu paikalle niin antaisin ihan 10/10 nyt "vain" 5/5

 68. VK

  VK7 päivää sitten

  :DD

 69. Ari Mäntynen

  Ari Mäntynen7 päivää sitten

  Loistava idea toi musiikin tekeminen, can´t wait :D

 70. Ari Mäntynen

  Ari Mäntynen7 päivää sitten

  Raija Toiviainen sanoi heti kun oli virkaan valittu, että vihapuheeseen puuttuminen on hänen ykköskohteensa!

 71. Jaakko Moilanen

  Jaakko Moilanen7 päivää sitten

  Mikä on tuo alkumusiikki, joka soi sekuntikellon käydessä?

 72. hoiy vinosa

  hoiy vinosa7 päivää sitten

  Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

 73. Rachel T.

  Rachel T.7 päivää sitten

  Hei, laittakaa Insta linkit jokaisen videon alle

 74. HikikoppiRec

  HikikoppiRec5 päivää sitten

  Lisätty kommentteihin 👍

 75. Informaatiovalvonta Fin

  Informaatiovalvonta Fin7 päivää sitten

  Valtaosa Poliiseista hyviksiä, antoivat SlimMillille viestin antamalla tilaa?

 76. Jeremias Kulmala

  Jeremias Kulmala7 päivää sitten

  Slimmi nyt vittu RAUHOITU ton soundpadin kans

 77. T H

  T H8 päivää sitten

  Wef corruption program www.schwabfound.org/selection-process WEF ending independent countries www.weforum.org/great-reset Corona panic creation www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

 78. Marianne Kiukkonen

  Marianne Kiukkonen8 päivää sitten

  Hienoja biisejä Sisilia Records 👍🔥 Tsemii Mertsi & co. Asiat järjestyy! Never Give Up. Never ❤️

 79. P R

  P R8 päivää sitten

  Yo bros, teette hyvää duunia ja kusettaja poliitikkoja pitää arvostella ja korruptiot tuoda julki mutta tuo toisten ulkonäölle nauraminen menee sivuraiteelle aiheesta ja tulee koulukiusaaja meininki mieleen. Se asia kuntoon mutta muuten jatkakaa samaan malliin✌️

 80. Mika

  Mika8 päivää sitten

  Moni muu räppäri vois olla sitä mieltä että sanojen pitää olla totta mutta samassa vois kysyä cheekiltä että kuvitteleeko se oikeesti olevansa herra 007..🤣🤣🤣🤣 Arvostan ihan helvetisti jätkiä, aivan loistavia biisejä ja nousee omalla listalla kärkeen..

 81. dimm bor

  dimm bor8 päivää sitten

  "Nais ihanne oli ennen suomes sellanen pyöree, sellanen *slurps* oikee emäntä" - Junnu 😂😂😂 kunno hyvä!

 82. ziko6666

  ziko66667 päivää sitten

  Hymyilin ääneen itsekkin livessä kun kuulin ekan kerran! 🙈😃👍 #faktoi

 83. Yas girl

  Yas girl7 päivää sitten

  Mis kohtaa

 84. Mika

  Mika8 päivää sitten

  Yksi mitä ihmettelen niin miksi vappuna ei kukaan jakanut jotain lappuja kaikille että torven soitosta kaikki lähtis yksinkertaisesti kävelee poliiseista vastaan, ja kun kansaa oli niin koko perkeleen poliisi olis voitu piirittää ja kysyä et mites meni noin niinku omasta mielestä.. Poliisi kusi median kanssa koko jutun ja toivon että kansa alkais herään sillä näitä striimejä rupee oleen aika lailla..

 85. Tomppa

  Tomppa8 päivää sitten

  LEVELI. Pyytäkää Tontsa vieraaksi.

 86. Lasse K

  Lasse K8 päivää sitten

  Tää jätkä puhuu pehmeitä

 87. Rauno Heikkinen

  Rauno Heikkinen8 päivää sitten

  Ennemminkin ihan juökista ja ilmeistä kyräilyä ja vedätystä

 88. Evaalice

  Evaalice8 päivää sitten

  Kiitti Taas eilen mahtavasta striimistä...ootte kyllä parhaita ja tuotte iloa tähän paskaan aikaan. KIITOS!!!!!

 89. SgtHeadache Retired

  SgtHeadache Retired8 päivää sitten

  Miika Pettersson vieraaksi toisenkin kerran. Ukolla on paljon sanottavaa..

 90. Q

  Q8 päivää sitten

  Milloin Kristian tulee vieraaksi? Hän on "Man Of The Match".

 91. Jaakko Hulkki

  Jaakko Hulkki8 päivää sitten

  Hyvä jakso, mutta huonot vieraat. Vaikutti olevan jotain vassaritaiteilijoita, jotka tuli mainostamaan levyään.

 92. Irma Väänänen

  Irma Väänänen8 päivää sitten

  🤗💪👍💜

 93. Ari Mäntynen

  Ari Mäntynen8 päivää sitten

  KEPU tuli nyt virallisesti kaapista, kaikkihan sen on tienny et vihreitä ne on oikeesti :D

 94. bilishu aliss

  bilishu aliss2 päivää sitten

  Hyvä toi Junnun biisi! Hyvin kuvas näitä tilanteita ja hyvää huumorii myös :D :)

 95. Ari Mäntynen

  Ari Mäntynen8 päivää sitten

  Satanen tulee heti keräykseen jotta saadaan ostettua tiedot ketä EU on uhkaillut !

 96. Karoliina Karvonen

  Karoliina Karvonen8 päivää sitten

  Hyvä toi Junnun biisi! Hyvin kuvas näitä tilanteita ja hyvää huumorii myös :D :)

 97. XDXDXDXDcx

  XDXDXDXDcx8 päivää sitten

  Enzore seuraavaks!!

 98. Tubecracy

  Tubecracy8 päivää sitten

  1:14:50 Junnu: "Mä ostin tonnin vitun mikroskoopin että mä voin löytää noita vitun matoja ja ei löytynyt yhtään"

 99. Rätsä

  Rätsä8 päivää sitten

  Tää on mun mielest täs ohjelmas hienoa et ollaan totakin mieltä, eikä heti hypätä näihin juttuihin mukaan silleen et ne uskotaan totuutena :D

 100. Heinrich Müller

  Heinrich Müller8 päivää sitten

  Se oli tonnin mikroskooppi

 101. annemirjami

  annemirjami8 päivää sitten

  Lapsellista arvostella ihmisten ulkonäköä ja enpä tiedä onko herroilla siihen edes varaa ;) Junnulla vaikuttaa järjen valo välillä vielä vilkuttavan!

 102. annemirjami

  annemirjami7 päivää sitten

  @ziko6666 Ensiksikin, täällä ei tunnu olevan nyt lainkaan käsitystä siitä, mitä nuo trendaavat videot tarkoittaa. Ei myöskään siitä, miten tämä vartin välein vaihtuva, maakohtainen status saavutetaan. Laitanpa tähän siis FItitlen oman linkin asiasta: support.google.com/youtube/answer/7239739?hl=fi

 103. ziko6666

  ziko66667 päivää sitten

  Levelin tuomioistuin on ankara, jos harrastat korruptiota. Pääsevät youtuben etusivulle syytteinensä, voi ihmiset sitten miettiä miksi valtio ja muut takinkääntäjät jatkavat touhujaan, totuus ei pala tulessakaan. Hyvä vaan että tuovat julki näitä räikeimpiä keissejä!

 104. annemirjami

  annemirjami8 päivää sitten

  @Sethrich Nietzsche Sinäpä sen sanoit!

 105. annemirjami

  annemirjami8 päivää sitten

  @MeikäPoika Vaikka heidän toimissaan olisikin ja onkin kritisoitavaa, niin "lapsellista" ei ole oikea luonnehdinta.

 106. MeikäPoika

  MeikäPoika8 päivää sitten

  Lapsellista on myös näitten "pilkattavien" toiminta.

 107. Alexisstoned

  Alexisstoned8 päivää sitten

  Vitut rintakamerasta. Niihin saa kasvojentunnistuksen ja tästä tulee kahta kauheampi poliisivaltio.

 108. Kai-Erik Nuutinen

  Kai-Erik Nuutinen8 päivää sitten

  1:19:54 tube ei anna ees löytää tota koko videoo :,D

 109. Henteri

  Henteri8 päivää sitten

  Miettikää kumpi on nolompi/vaikeampi tilanne myöntää olleensa väärässä: 1. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu todelliseksi. 2. Kaikki koronaan liittyvä osoittautuu huijaukseksi, mukaanlukien rokotus, jonka 90 pinnaa on käsi ojossa käynyt itseensä piikityttämässä.

 110. ziko6666

  ziko66668 päivää sitten

  #6TRENDAAVISSA ~~~~~~~~~~~~~~~ Aikalinkit biiseihin: Vieraiden; 2:33:51 2:58:33 JunnuMayn biisu: 1:48:31 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ayyyy siin muutama ainaki :D

 111. Aina Varma

  Aina Varma8 päivää sitten

  Nuo mustat mikroskoopissa näkyvät langat ovat muista kuiduista poiikkeavan värisiä kuituja eikä mitään "matoja". Vähän tolkkua juttuihin kiitos!!

 112. Anna-Leena

  Anna-Leena8 päivää sitten

  "Kaikki hallitukset ovat pohjimmiltaan salaliittoa *ihmisen* *ylivoimaisuutta* vastaan: sen ainoana pysyvänä päämääränä on sortaminen ja rampauttaminen. Jos se on aristokraattinen, niin se pyrkii suojelemaan vain laissa ylempää ihmistä tosiasiallisesti ylempää vastaan; jos se on demokraattista, se pyrkii suojelemaan kaikin tavoin alempiarvoista ihmistä molempia vastaan. Yksi sen tärkeimmistä tehtävistä on tehdä ihmisistä kurinalaisia pakolla, tekemällä niistä mahdollisimman samanlaisia ​​ja riippuvaisia ​​toisistaan, etsiä ja torjua omaperäisyyttä heidän keskuudessaan. Kaikki, mitä se voi nähdä alkuperäisessä ideassa, on potentiaalinen muutos ja siten hyökkäys sen oikeuksiin. Vaarallisin hallitukselle on ihminen, joka kykenee ajattelemaan asiat itse, ottamatta huomioon vallitsevia taikauskoja ja tabuja. Lähes väistämättä hän pääsee johtopäätökseen, että hallitus, jonka alla hän asuu, on *epärehellinen* , *hullu* *ja* *sietämätön* , ja joten jos hän on romanttinen, hän yrittää muuttaa sitä. Ja vaikka hän ei olekaan henkilökohtaisesti romanttinen, hän on erittäin sopiva levittämään tyytymättömyyttä niiden keskuudessa, jotka ovat." - HL Mencken

 113. Kuuppa FIN

  Kuuppa FIN7 päivää sitten

  @Farhan Piruzdelan "Joka vaihtaa vapautensa turvallisuuteen, menettää molemmat." - Benjamin Franklin, amerikkalainen antifederalisti... Kyllä valtiolla on aivan perusteltu tehtävä. Se lain- ja oikeudenmukaisuus vaan kerta toisensa jälkeen pääsee unohtumaan. Feodalismissa kuninkaallisilla ja aatelisilla oli sentään jumalanpelko takaraivossa, joka rajoitti sitä mielivaltaa, joka sillonkin rehotti. Nyt kun perustuslaeilla ja länsimaisilla oikeusperiaatteilla pyyhitään pöytää, pitäisi kansan muistaa, että ME ("We the people") olemme valtion päärahoittaja. This is the great awakening, Logos is rising! Tervetuloo turuille ja toreille.

 114. Hartsa Ring

  Hartsa Ring8 päivää sitten

  @Farhan Piruzdelan So true.. .Puuttuu maskilampailta,- joiden perimmää sorkitaan täysin tietämättömällä ja tutkimattomalla injektiolla. ELI KADOKSISSA ON oma luonne 'persoona' sielu' mieli'näkemys'aistimus'epäilys'kyseenalaistamisen taidot'ja yksilöllisyys..rohkeus ja terve ymmärrys uhkakuvien/piikin vaarojen haitoista tulevaisuudessa..

 115. Farhan Piruzdelan

  Farhan Piruzdelan8 päivää sitten

  Surullisinta on se että suurin osa ihmisistä toimii omaa ihmisyyttään vastaan sillä ehdolla että pysyvät turvassa.

 116. Aina Varma

  Aina Varma8 päivää sitten

  Halonen tosiaan vei Suomen poliittiset suhteet Yhdysvaltoihin pohjamutiin. Onneksi ei saanut kutsua Valkoiseen Taloon, niin ei tarvinnut hävetä Suomen presidenttiä oikomassa Bushin kravattia toistamiseen tai sitä, ettei äärivasemmistolaisella Halosella olisi ollut siellä mitään järkevää sanottavaa eikä rakentavan yhteistyön eväitäkään USA.n kanssa.

 117. Mirka Savolainen

  Mirka Savolainen8 päivää sitten

  Okei ihan todella hyvä et on päässyt trendaaviin. Tavoittaa toivon mukaan enemmän ihmisiä.

 118. Tp K

  Tp K8 päivää sitten

  Tehkää erillinen Kooste Petterssonin kommenteista! Veti nippuun tän koko homman siihen tyyliin, mikä uppoaa suurempaankin yleisöön.

 119. T R

  T R8 päivää sitten

  Ei ne kalliit laitteet auta , jos niitä ei osaa käyttää.Kattokaa uusin merirosvo jakso

 120. T R

  T R8 päivää sitten

  Teitte ne maski/testitikkujen tarkastelun ihan perseestä.Noi "madot" näkyy jopa puhelimen kameralla

 121. Simon J. Kok

  Simon J. Kok8 päivää sitten

  ~@15:40 Olisipa kiva tietää, mitä hän sanoi poliiseille.

 122. Farhan Piruzdelan

  Farhan Piruzdelan8 päivää sitten

  Se vanha mies lopussa puhu todella hienosti siitã, ettâ perustuslakiin pitää nojautua aina! Muuten ulkomaalaiset tahot voi ottaa ne pois suomen kansalaisilta ja mitä muutakaa ihmisellâ on kuin omat oikeutensa ja vapautensa?

 123. Kuuppa FIN

  Kuuppa FIN7 päivää sitten

  Jenkeil on antifederalisti- liikkeellä pitkä historia ja republikaaninen, eli tasavaltaan ja perustuslakiin pohjaava valtiomuoto ihan syystä. Euroopassa ei edes muisteta minkä takia Magna Carta edes alunperin kirjoitettiin. Perustuslain tärkein tehtävä on turvata yksilönoikeudet ja toimia lakina valtiolle - ei kansalle. Näin ajatteli Benjamin Franklin, Thomas Jefferson ja muut antifederalistit kautta aikojen.

 124. Timo Haikarainen

  Timo Haikarainen8 päivää sitten

  ohjasipa poliisin toimia valkohatut tai mustahatut, lopputulema tuosta on että poliisin virka tulee muuttumaan. luottamus on nyt mennyt, mikä on ihmisyydelle hyvä asia. ihmisten ei olisi koskaan pitänytkään luottaa poliisiin

 125. Lännen Nopein

  Lännen Nopein8 päivää sitten

  #9 Trendaavissa! Edit: Nyt #6

 126. SuicideApple2772

  SuicideApple27728 päivää sitten

  7

 127. MABUS SUBAM

  MABUS SUBAM8 päivää sitten

  Loppu biisi on niin rip-off *Fugees - Ready or Not (Official Video)* go figure.

 128. HikikoppiRec

  HikikoppiRec8 päivää sitten

  Iha eka kerta kyllä, kun räppi biisin biitti sämplätään. 🤔

 129. Maria Flinck

  Maria Flinck8 päivää sitten

  Awwww... Kissa💖💖💖

 130. Pekka Karjalainen

  Pekka Karjalainen8 päivää sitten

  Valitkaa Päivän Mulkvist🙃

 131. Niko Sironen

  Niko Sironen8 päivää sitten

  ❤️☀️👍upee biisi ja hienoo puhetta tältä "kokeneemmalta mieheltä" elämästä✌️

 132. Nollegee

  Nollegee8 päivää sitten

  Hyvää duunia Leveli! Mutta kun näytätte videoita koittakaa hillitä omaa puhetta ettette puhuisi ristiin videon kanssa silloin saisi helpommin selvää sekä olisi mukavempi seurata. Muuten hommat sujuu useimmiten hyvin ja hauskasti kiitos! 🙂

 133. amir s

  amir s8 päivää sitten

  Kiitos Slim, mielettömästä haastattelusta! olet todella lahjakas haastattelija, oli ilo kuunnella! 😀👍

 134. Totuuden Torvi

  Totuuden Torvi8 päivää sitten

  Leveli nostaa levelin aina uudelle tasolle. Asiassa kuin asiassa.

 135. Matti Valtonen

  Matti Valtonen8 päivää sitten

  Raija Toivianen on Salen ex.

 136. mystical secret life

  mystical secret life8 päivää sitten

  luuletteko te että oikeesti ihmiset kuuntelee teitä tai ketään muutakaan ihmiset on heikkoja ajattelemaan itse pidemmälle ku sen mitä näkee jne ja liian syvällä valheessa samaku yrittäisitte tulitikulla lentää avaruuteen ihmiset on sokeita ja uskontoa ja hengellistä maailmaa pilkattu,aivopesty,manipuloitu niin pahasti valheelisesti ja väkisin ku tietynajan jtn liian pitkää tuputetaan ja pakotetaan käännytään vastaan erilaisilla ohjelmilla piilomainontaa ja aivopestää kaikki mt sairauden on tarkoituksella aiheutettua että teolliset lääkkeet menestyy ja rikkaat ja sijoittajat ja johtajien helpompi kontrolloida ku mieli paskana kassa lipas täyttyy samalla mitä sitten jos omaa rotua kohdella kaltoin kunhan rahaa löytyy ja luonto tuhoutuu ja unohdetaan itsemme ja se mikä oikeesti hyvää ja kaunista ja ihmisille parasta ylikansoitetaan jotta voidaan teurastaa kuin lehmän tai sian jne MUTTA PAINOTTAEN OIKEIN ISOLLA JATKAKAA SAMAAA MALLIA JONKUN ON AIKA PUHUA ITE YRITÄN KERTOA MYÖS PARHAANI MUKAAN KAIKILLE KAIKEN ja jos ei mieli kestä hajotkoo ja seotkoo jos ei ole valmis hyväksymään että maailma ei ole sitä mitä se väitetään olevan ja EI OLE HULLUA USKOA HENGELLISEEN MAAILMAAN MUTTA EI OLE TERVETTÄ UNOHTAA FYYSINEN MAAILMA JA ELÄÄ ja mitä järkee puhua suomenpuolesta on aika puhua totuudesta ja valheesta ja oikeasta ja väärästä joudun sen verran muokkaamaan sanojani että toivottavasti sama meno jatkuu vielä poliisien ja valtioitten osalta kohta on pakko ihmisten herätä tai sit enemistö niin aivokuolleita että antaa kaiken vaan tapahtua eikä mieti vaihtoehtoisia syitä ja ihmisille manipuloidaan panemaan ja lisääntymään kuin mitkäkin hiiret ja sit ku ylikansoitettu luodaan geenimuuntelu ruokaaja rokotteita millä vähentää lisääntymiskykyä ja täytyy vielä lisätä tähän kaikki mitä näistäkin podcasteista nähny tai kuullu ei oo tullu mitään uutta mitä en ois jo ite tajunnu ainoastaa laajemmin kerrottuna mutta ei uutta tietoa

 137. Kuuppa FIN

  Kuuppa FIN7 päivää sitten

  Ei mitään hätää, kyllä jopa tässä takapajuisessa maassa Jussikin vielä huomaa, ettei suota kannata turhaan kuokkia, vaan herroillekin on paikkansa.

 138. Hartsa Ring

  Hartsa Ring8 päivää sitten

  Hyvin todettu..👍

 139. jani korhonen

  jani korhonen8 päivää sitten

  rintamalle oli pakko mennä,muuten valtio teloitti karkurina.

 140. Kuusi

  Kuusi8 päivää sitten

  Statism, the most dangerous religion.

 141. Funky Mies

  Funky Mies8 päivää sitten

  aijjaij paras llähetys leveliltä ikinä! kuuntelin livenä saunasta, vitun hyvää keskusteluu ja vieraat. jontti kun oltais saatu paikalle niin antaisin ihan 10/10 nyt "vain" 5/5

 142. theNikki1

  theNikki18 päivää sitten

  huh onneksi et antanu 1/1

 143. jani korhonen

  jani korhonen8 päivää sitten

  mikä on slimin kanta vantaan ratikka hankkeeseen?

 144. Eero T

  Eero T8 päivää sitten

  Ja tänään otteleee toisessa kulmassa Aaartoo Lauriii ja toisessaaaa hammasstikkkuu👊🏼

 145. Mixu

  Mixu8 päivää sitten

  agenda 2021

 146. Kuuppa FIN

  Kuuppa FIN7 päivää sitten

  @ViracochaFI Juuri näin. Tämä on vain osa tätä orwellilaista koneistoa, jossa tavoitteena niin natseilta kuin Neuvostoliitolta peritty maailmankommunismi ja totalitarismi. Samahan kävi ilmi jo Jarmo Ekmanin haastattelussa. Logos is rising! This is the great awakening...

 147. T H

  T H8 päivää sitten

  Wef corruption program www.schwabfound.org/selection-process WEF ending independent countries www.weforum.org/great-reset Corona panic creation www.centerforhealthsecurity.org/event201/about

 148. ViracochaFI

  ViracochaFI8 päivää sitten

  ja sekin on vain osa kokonaisuutta.

 149. ViracochaFI

  ViracochaFI8 päivää sitten

  @Petri Ouli World Economic Forum’s Davos Agenda 2021

 150. Timo Kariluoto

  Timo Kariluoto8 päivää sitten

  Vaikuttaisi siltä, että tuo kopteri on nyt se joka lämpökameralla etsii vuotoja kaukolämpöverkosta, yöllä on paras aika kuvata, koska liikennettä vähän ja viileä ilma, tulokset ovat silloin selkeämmät.

 151. Rehti

  Rehti7 päivää sitten

  Jep! 🙏🏻